Ohjelmistossa nyt:

  Noppa
  Näetkö punaista?
  Valintakoe
  Trubaduurit

Värikoodit:

  Draama
  Komedia
  Musikaali
  Lapsille
  Nuorille
  Ikäihmisille
  Muu

Aiemmat tuotannot

Äänipeto IdeaTicket-lippuvarauspalvelu IdeaTeatteri Facebookissa!
NOPPA
NOPPA

NOPPA-monologi on kuulunut IdeaTeatterin keikkaohjelmistoon keväästä 2009 lähtien. Esitys on tarkoitettu avuksi peruskoulun 5.-9.-luokkalaisten päihdekasvatukseen. Käsikirjoituksen noin 25 minuutin näytelmään on tehnyt Jenni Helenius ja roolissa nähdään Jaakko Loukkola. Näytelmän ohjauksesta vastaa Jyrki Kanerva.

Esitys järjestetään aina tilaajan osoittamaan tilaan. Esityspaikan minimivaatimuksena on kooltaan noin 3 x 3 metriä kokoinen näyttämötila, ja sen lisäksi riittävästi tilaa yleisölle. Esitys soveltuu käytännössä tilaan kuin tilaan - esimerkiksi esitystekniikkaa ei tarvita. Koululuokka tai liikuntasali sopii siis mainiosti esityspaikaksi.

Noppa -monologi toimii draamallisena keskustelunavaajana. Esityksen jälkeen keskustelua jatketaan esitykseen kuuluvien purkukysymysten avulla oman opettajan tai muun ohjaajan kanssa. Esityksiä järjestetään tilauksesta koululaisryhmille ja esimerkiksi vanhempainilloissa ympäri Suomen.

Tutustu näytelmän esitteeseen!


Tutustu myös IdeaTeatterin ja saman työryhmän levottoman koululuokan elämää kuvaavaan Näetkö punaista? -monologiin ja nuoren aikuisen elämänvaihetta käsittelevään Valintakoe-monologiin!