Ohjelmistossa nyt:

  Noppa
  Näetkö punaista?
  Valintakoe
  Trubaduurit

Värikoodit:

  Draama
  Komedia
  Musikaali
  Lapsille
  Nuorille
  Ikäihmisille
  Muu

Aiemmat tuotannot

Äänipeto IdeaTicket-lippuvarauspalvelu IdeaTeatteri Facebookissa!
IdeaTeatterin trubaduurit
IdeaTeatterin trubaduurit

Häät ja hautajaiset, yksityistilaisuudet ja kantakapakoiden arki-illat. Elämän surut ja murheet, ilot ja riemut. Musiikki sopii niin arkeen kuin juhlaan, luo tunnelmaa ja suuria tunteita. Se on toimiva ja takuuvarma ratkaisu tapahtumaan kuin tapahtumaan.

IdeaTeatterin musiikkitarjonnasta löytyy niin henkiin herätettyjä klassikoita kuin uunituoreita radiohittejä 1900-luvulta 2000-luvulle ja aina tähän päivään asti.

IdeaTeatterin trubaduurit muodostavat energisen duon, joka yllättää monipuolisella ohjelmistollaan. Duo muodostuu karismaattisen kaksikon lisäksi kahdesta kitarasta, bassosta, koskettimista, puhallinsoittimista ja useista rytmisoittimista. Näistä raaka-aineista syntyy energinen, tunnelmallinen, viihdyttävä ja aina tilaajan kanssa räätälöity uniikki kokonaisuus.

Duon ohjelmistosta löytyy niin suomirokkia kuin poppiakin, sekä suomen- kuin englanninkielisenä. Ohjelma ja kappalelistat on mahdollista räätälöidä halutuksi kokonaisuudeksi, ja duo kaikkine instrumentteineen on hyvin muuntautumiskykyinen. Musiikin lisäksi kaksikolta onnistuu myös juontokeikat. Kaiken kaikkiaan duo on monipuolinen viihdemylly, joka saa tarvittaessa aikaan myös interaktiivisen viihde-elämyksen.

IdeaTeatterin trubaduurit keikkailevat toki myös yksittäin! Kysy rohkeasti mikä olisi juuri Sinun tapahtumaasi sopivin ratkaisu!