Äänipeto IdeaTicket-lippuvarauspalvelu IdeaTeatteri Facebookissa!
Äänipeto

Äänipeto on IdeaTeatteri Osuuskunnan aputoiminimi, jonka päätarkoituksena on kattaa teatterin omien projektien esitystekniset tarpeet, mutta palvelemme toki myös Sinua samalla intohimolla, jolla toteutamme omia projektejamme!

Kauttamme voit tilata tapahtumasi ääni- ja valotekniset ratkaisut. Hoidamme niin halutessasi koko homman teknisestä suunnittelusta toteutukseen ja purkamiseen asti asiantuntemuksella toiveidesi mukaan. Toimimme tarvittaessa yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta voimme toteuttaa isojakin tapahtumia. Aina siis kannattaa kysyä!

Teatterit

Teatterivalaistus ja -äänentoisto ei ole pelkästään sitä, että tuodaan näyttelijä näkyviin tai kuuluviin. Kunnollisilla ja hyvin harkituilla esitysteknisillä ratkaisuilla luodaan esityksen vaatimaa tunnelmaa siten, että katsojan elämys on taattu. Kysy rohkeasti esitysteknisiä ratkaisuja, jotta juuri Sinun katsojasi kokevat elämyksiä!

-Katso myös: IdeaTicket!

Konsertit

Laadukkaat äänentoistoratkaisut tuovat esittäjät yleisön kuuluviin juuri siten kuin niiden kuuluukin. Valaistus on edesauttamassa sitä tunnelmaa, jota esiintyjät katsojille välittävät. Valaistuksen avulla saadaan myös katsojien huomio tarkennettua sinne mihin halutaan, lavalle. Tekniikka ei todellakaan ole se "välttämätön paha", uskaltaudu kokeilemaan!

-Katso myös: IdeaTicket!
-Katso myös: Ohjelmapalvelut!

Bändit

Äänentoiston avulla saadaan se bändien soundi, jota on ehkä jo vuosia autotallissa tai kellarissa hiottu, toimimaan myös isommissa tiloissa. Miksaaja pystyy bändiä helpommin havaitsemaan tilan esimerkiksi yleisömassoista johtuvat akustiset muutokset ja pitämään siten volyymin, soundin sekä balanssin oikeana. Valaistuksen avulla tehdään tilasta kuin tilasta armoton bändiareena, jossa juuri Sinä olet estradilla! Kun vielä tehdään vedosta live-äänitys ja taltioidaan näkymät niin stillinä kuin liikkuvanakin, ovat nekin tyytyväisiä, jotka eivät itse pelipaikalle päässeetkään!

Juhlat

Suomi on täynnä päiviä, jolloin jollakin on vuoro olla sankari valokeilassa. Valaistuksella luodaan lähes tilasta kuin tilasta juhlallinen ja tilaisuuden arvoon sopiva. Äänentoisto tuo kuuluviin niin juhlapuheet kuin loppuillan armottomimmat bilehititkin. Kuvaajat taltioivat kaikki juhlahetket siten, että ne muistuvat mieleen vielä juhlahumun laskeuduttuakin. Takaa siis Sinäkin sankarillesi todellinen valokeila, jota juhlavieraat muistelevat vielä pitkään!

-Katso myös: Ohjelmapalvelut!

Kilpailut ja yleisötapahtumat

Ulkoilmakilpailuissa, joissa ihmisiä on paljon laajalla alueella, kuulutusjärjestelmän toimivuus ja kattavuus ovat erityisen tärkeitä. Järjestäjien tulee pystyä tiedottamaan yleisöä niin aikataulujen muutoksista, ajoneuvojen siirroista kuin turvallisuusasioistakin. Juontajien selostuksen avulla yleisö pysyy kartalla siitä mitä alueella tapahtuu, vaikka eivät kilpailutilannetta aina näkisikään. Studioheebot tuottavat mainoksesi ääniraidalle, jolloin sponsorisikin ovat tyytyväisiä. Lisäksi nettiradion avulla juuri Sinun tapahtumasi voidaan jakaa kuuntelijoille ympäri maailman!

Discot

Joskus vain tarvitsee ottaa rennosti. Asianmukaisten ääni- ja valolaitteiden avulla on disco pystyssä niin pihateltassa, kylätalossa kuin liikuntahallissakin. Kun DJ hoitaa lättyjen pyörityksen ja järjestyksenvalvojat turvallisuusasiat, voit itse ottaa edes hieman rennommin!


Ota yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse!


Tsekkaa myös Äänipedon kuvagalleria!
Kuvat: Juha Puhtila

Äänipeto